Středa 24. dubna 2024| Svátek má Jiří| Zítra má svátek Marek | Gratulace - poslat SMS zdarma

Děčínské obchodní Centrum Pivovar

3.4.2016

Děčínské obchodní Centrum Pivovar

Děčínské obchodní Centrum Pivovar v poslední době trápí obtěžující hlučná  mládež. Skupinky mládeže se bezcílně pohybují v prostorách bývalého pivovaru, který byl přestavěn na obchodní centrum. Jedinci z dlouhé chvíle popíjejí lahvové pivo slovně napadají kolemjdoucí zákazníky. Výrostci v pubertálním věku, tak jak velí tradice, posedávají na lavičkách, mají zapnutý mobil s hudbou, popíjejí energetické nápoje, míchané alkoholem a jsou pak také velmi hluční.

Vychovatel z výchovného ústavu potvrdil, že poslední dobou se množí stížnosti na verbální agresivitu se sexuálními narážky na ženské zákaznice obchodního centra. Skupinky mladíků bez práce v obchodním centru Pivovar mnohdy tráví veškerý volný čas. Samotné vedení Centra Pivovar
 se znaží problém řešit a omezit obtěžování zákazníků na minimum. Jak infomovala provozní ředitelka Monika Kubíčková, již se jedná spíše o ojedinělé případy, což vyplývá z knihy přání a stížností. Pomohl propracovaný kamerový systém, který monitoruje veškeré dění v centru Pivovar.