Letošní hit mezi knihami? Kuřecí kůže stokrát jinak.
24.12.2014

Letošní hit mezi knihami? Kuřecí kůže stokrát jinak.
Nemusíte být žádný knihomol a domácí knihovna vám slouží na výstavu suvenýrů z dovolených, dokonce ani nemusíte mít k vaření žádný vztah, a přesto jste o tomto tématu jistě něco slyšeli. Fenomén lidových receptů, které pro nás tak horlivě a poctivě sesbíral univerzální inspektor všeho možného (horských středisek, letních kempů a po jeho knižním debutu možná také nemocnic…) Láďa H. vyrukoval rovněž na pulty knihkupců a po „jeho“ díle se jen práší.
Inu, kdo by nechtěl vařit chutná jídla za pár korun? Navíc ze zbytků, jídelního odpadu a energeticky prázdných surovin? Hlavně to všechno pěkně zasypat kořením rozličného druhu, solí, pepřem, česnekem a cibulí (podobně jako to dělají naše hyper a super obchodní řetězce u prošlého zboží).
Recepty z této kuchařky vás jistě podráždí nejen na jazyku, ale také v celém trávicím ústrojí. Zajímavé je, že lidé tuto knihu „strašného Ládi“ kupují ve vysokém počtu výtisků, ale v internetových hlasováních dostává kniha pořádně na frak.